Followers

Thursday, February 3, 2011

Exam Tanta University ditunda ke awal Mac 2011

Exam Tanta University ditunda ke awal Mac 2011

Salam,

Dekan Fakulti Perubatan, Tanta University telah memaklumkan bahawa mid year exam Tahun 1, 2 dan 3 yang sepatutnya berlangsung 12hb Feb akan ditunda ke awal Mac 2011.

Harap Maklum

UmmiMM

Dri website medik mesir

Laporan Akmal Aziz

7 comments:

  1. maknanya kalu mereka xnak balik malaysia mereka boleh tggu di jeddah lah yer?maklumlah, bukan semua latar belakang berada...harap pihak SQUAD respons...tq yer,salam... =)

    ReplyDelete
  2. Baru nak tanyer soalan nih... :D

    ReplyDelete
  3. eheheh...itu psl...pentg nih...bg yg sederhana mcm kami ni...mmg pentg soalan tuh...hrp dia tuh tajaan tuh yg mampu stdy luar negara tuh..

    ReplyDelete
  4. salam kalau ade maklumat psl cuti n exam uni zagazig mohon dishare jugak ye..shukran

    ReplyDelete
  5. tadi tanye kat zulkifli, pihak U cakap masih belum comferm.. mana satu nie???

    ReplyDelete
  6. plop dah...bila diorg bebetul nk kompomkan?agak2 lama x rusushan nih?harap sekejap jelah....sian gn yg thn akhir tuh...kalu xde ujian allah yg ni, bln4 nih dah tamat pengajian kan?subhanallah...maha suci allah...betapa hebatnya kuasa-MU

    ReplyDelete
  7. exam dh tangguh smpai masa yg ditetapkn.. utk tanta.. bley rujuk http://tanta.perubatan.org/

    ReplyDelete