Followers

Thursday, February 3, 2011

[PENGUMUMAN] PERJUMPAAN DENGAN MB & EXCO KELANTAN


PERJUMPAAN BERSAMA MB DAN EXCO NEGERI KELANTAN

ANJURAN: ALUMNI PELAJAR MESIR (KELANTAN)

VENUE: KELANTAN TRADE CENTER

TARIKH: 6 FEB 2011 (AHAD)

MASA: 2.00 PM

FOKUS: Berbincang dengan semua ibubapa yang mempunyai anak di Mesir BERSAMA MB Kelantan dan EXCO Neg. Kelantan tentang aspek kewangan atau pengumpulan dana untuk membawa pulang anak-anak ke tanah air. 

No. Telefon Alumni : 017-9231129


MENJEMPUT SEMUA IBU BAPA yang  tinggal di Negeri Kelantan yang MEMPUNYAI ANAK-ANAK yang belajar di Mesir.Segala informasi lanjut boleh hubungi no. telefon yang di sediakan di atas. Majlis ini bukan/tidak melibatkan di anjurkan oleh SQUAD PERHUBUNGAN MALAYSIA MESIR. 

9 comments:

 1. alhamdulillah..
  ada usaha yg cba dilakukan
  dlam mmudahkan urusan..

  ReplyDelete
 2. iallah...saya akan turut sama dlm perbincangan ini nanti...iallah...dana mmg amat2 diperlukan buat masa now..tq MB

  ReplyDelete
 3. Alhamdulillah,dana mcm ni memang bagus.... Harap2 ada jg prbincangan mcn ni di P.Pinang dan Neg. lain.

  ReplyDelete
 4. tahniah, ada usaha mengumpul dana yg boleh digunakan utk mghantar semula pljr ke Mesir apabila suasana dah ok.. kerana KERAJAAN DAH BAGITAU PENGHANTARAN PULANG DARI MESIR KE JEDDAH DAN KE MALAYSIA ADALAH DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH KERAJAAN.

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah, kerana ada pelajar yg susah dan tidak mampu membeli tiket kan. Untuk pulang ke Malaysia pelajar perlu beli tiket guna wang sendiri.

  ReplyDelete
 6. Alhamdulillah, dan Selamat masih ada ummat yang yang kuat dan befikir tenang untuk menghimpun dana atas pemulangan pelajar dari mesir. terimakasih bagi pencetus ide

  ReplyDelete
 7. alhamdulillah ada juga inisiatif untuk turut membantu..memandangkan kerajaan telah berusaha untuk membawa pulang rakyat malaysia..maka dengan usaha lain juga akan turut meringankan beban..bersyukur menjadi rakyat Malaysia..di mana2 semua nya ingin membantu..harap tidak kufur dengan nikmat Allah...

  ReplyDelete
 8. bagus...at least kita bersama dalam sesuatu hal...

  ReplyDelete